Střechy Dobra - tesařské, klempířské a pokrývačské práce

České Budějovice, tel.: 776 582 986, e-mail: strechydobra@seznam.cz, IČ: 021 24 955


Stechy Dobra - tesask, klempsk a pokrvask prce
  • Střechy Dobra - tesařské, klempířské a pokrývačské práce
  • Střechy Dobra - tesařské, klempířské a pokrývačské práce
  • Střechy Dobra - tesařské, klempířské a pokrývačské práce
  • Střechy Dobra - tesařské, klempířské a pokrývačské práce

Pergoly

České Budějovice, Český Krumlov, Tábor, Písek, Prachatice, Strakonice, Jindřichův Hradec

Pergola je vhodným místem pro příjemné posezení a relaxaci. Může být na terase nebo vymezovat zahradní zákoutí. Poskytuje soukromý a ochranu před sluncem a deštěm. Je to způsob jak si udělat příjemné místo pro setkání s přáteli či grilování.

Pergola by měla být navržena tak, aby doladila celkový vzhled Vaší zahrady, terasy či domu. Pergoly proporce by měly být vyvážené a vytvářet příjemné a odpočinkové místo.

Pergola Kamenný Újezd         Pergola Kamenný Újezd

Na výrobu dřevěných zahradních pergol používáme masivní smrkové profily. Tento materiál zaručuje stabilitu celé konstrukce a odolnost proti povětrnostním vlivům. Spoje pergol jsou opatřeny tesařskými čepy a dlaby, což zaručuje vysokou tuhost a stabilitu celé konstrukce. Masivní materiál Vám zaručí dlouhou životnost, což u výrobků, které jsou ošizeny na síle a kvalitě materiálu nemůžete očekávat. Po celou dobu našeho působení na trhu a dlouholeté praxi se nám podařilo za příznivé ceny zajistit u pergol vysokou kvalitu a příznivou cenu, aniž bychom museli šetřit na kvalitních materiálech.

Zastřešení pergoly dotváří celkový dojem a vzhled pergol. Pergoly se dají zastřešit buď polykarbonátovými deskami, pálenými taškami, betonovými taškami, asfaltovými šindeli, atd.

Pergola Kamenný Újezd         Pergola Kamenný Újezd

Kotvení pergol musí být provedeno kvalitně, aby celá konstrukce zvládla odolat povětrnostním vlivům. Používáme kvalitní ocelové kotevní patky, které kotvíme do předem připravených betonových patek.

Nabízíme Vám kvalitní nátěr u nás na dílně, kdy jsou ošetřeny veškeré spoje, ke kterým se po montáži již nedostanete (dlaby, čepy, příčné řezy). Používáme převážně vodou ředitelné lazury od firmy www.painttex.cz kde si ve vzorníku můžete vybrat ze široké nabídky barev.
 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies